Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014

που θα μεινεις?

Βρήκα και σύμμαχο στα πεντάστερα. θα μου πεις, ποιός δεν τα θέλει. Οχι ειναι και μερικοί που θέλουν ενα ταπεινό.. καλα.... κρασιά, κι εγω μια μαλαγουζιά στο ψυγείο.

Μένα με μάθανε, να καλοπερνώ. Και δεν κατάλαβα γιατί να μην μου ανοίγει την πόρτα ο λακές? Ε? δεν αντίληψα! Γι αυτό πληρώνεται. Και γιατί να μην μου σερβίρει κρασί ο ίδιος? Ε?


Οπου πήγα κι οπου εζησα, εξαιρουμένων των αναλογιών, που με φιλοξένησαν η φίλη μου στην Σουηδία, στο σπίτι, σε πανάκριβο εμενα. Μπορούσες θα μου πεις. Κι ακόμα μπορώ. Τι θές? Συζήτηση θ' ανοίξουμε? Οταν φτιάχναμε το ασανσέρ, και δεν μπορούσα να ανέβω οροφο με τα πόδια, οχι να πάω στον 5ο, εμεινα σε ξενοδοχείο. Εχω άποψη.
Αποψη εχω απο το 81 που αρχισα να δουλεύω και ως γραμματέας Διευθύνσεως, ειχα και επισκέψεις σε ξενοδοχεια.. και ηξερα τα μέσα όξω. ινσπέξιον το λένε, μην φανταστείς άλλες ! 

Αρχής γενομένης, απο το ότι ο πατέρας, ταξίδευε και η καμπίνα του πλοιάρχου ήταν διαμέρισμα... και συγκοινωνούσε με σαλόνι και τραπεζαρία δική του, και στα περισσότερα με καμπίνα του αρχιπλοιάρχου ή του πλοιοκτήτη, οπου μειναμε,  και το καμαροτάκι σουζα, μέχρι το διακοπές κάνω.... στα 5άστερα του κόσμου... κάντε διακοπές οπου θέτε.

Στην Ελλάς, οπου μας πήγε ο πατήρ μείναμε στα καλυτερα τηρουμένων των αναλογιών, τότε.....! Είχαμε τον ιδιότροπο βλέπεις, τον καλομαθημένο.
Α, να σ' πω, ειμαστε απο σόι. 

Υστερα, δεν μου άρεσε τίποτα και κανένα. Ιδιότροπηηηηηηη και δεν πηγαινω και διακοπές στην Ελλάδα. πάει και τελέιωσε. εξω στο πυρ το εξώτερον στα ξωτερικά παιδί μου.
Βέβαια το 2004 πήρανε τις επιχορηγήσεις και φτιάξανε και μερικά της προκοπής. α καλα, αμα δεν ειναι πόλη εγώ δεν. μερσώ σας. 


Kαλα ντε δεν θα κλεισουμε την βασιλική σουίτα στο Ιmperial της Αυστρίας. οκ ! Και κάτι λιγότερο δεν θα μας χαλάσει!
Εκει ομως εχει εξαιρετικό μπάρ στο ισόγειο, με κόσμο ΑΑΑ, που δεν σ' ενοχλει παναπεί με αριστο καφέ και σέρβις, και με πιανίστα που παίζει κι ελληνικά, ο θεός και η ψυχή του!!!! και τι χαρά !

Οπότε οποιος ειναι να μεινει στο δάσος να μείνει, οι λοιποί.... ξέρουμε !

4 σχόλια:

  1. Αααα, εμένα μου αρέσει στα Χίλτον που έχουν και σοκολατάκι που γράφει γουδνάιτ τη νύχτα στο κομοδίνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχεις μεινει πίσω! εχουν κι άλλοι τώρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.