Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013

Οι μορφωμένες !

για να μην γράψω "οι φιλολόγοι" και ερθει η σάρα μετά της μαρώς που δεν εργάζονται κιόλας κι απεργούν, γράφω οι μορφωμένες, επάνω. Εντάξει?
ναι.

αυτές λοιπόν, που κράζουν οποιον δεν τους λέει καλημέρα και γενικώς εχουν μια άποψη και ειναι πάνω στο καλάμι.. γιατί εχουνε σπουδάσει... και ειναι φιλολόγοι, οπως το γράφω.

σκοτιστήκαμε τι έχει σπουδάσει εις έκαστος εξ αυτών και άλλων... επικεντρωνόμεθα.
Κυρία, αγνωστή μου, η οποία ομως συνεδέθη απο καιρού με φίλον, δια πιο στενή σχεση δεν γίνεται.... δηλώνει στο φεις, φιλολόγου της ανωτέρας πανεπιστημιακής σχολής, των αθηνώνε, σε παρακαλω. ε, βέβαια δεν θα πίπταμε και σε τίποτα λαχανάδες της λαικής. Ανάλογον πτυχίον θα μπλεκαμε.

Αντε και στην πατρίδα ετούτη οτι δηλώσεις είσαι. Μάλιστα, βεβαίως. Η δηλούσα περιχαρής, γράφει στο φιμπί με λατινικά, την απταιστον γκρηκλινική γλώσσα βάζουσα και 8 στην θέση δεν θυμάμαι ποιανού γράμματος, διότι αδυνατώ να διαβάσω την τοιαύτην γλώσσαν, ομολογώ.

κι έρχομαι μαρή να σε τσουρομαδήσω, που δηλώνεις φιλόλογος του καπιδιστριακού, μην πέσεις και παρακάτ και γράφεις γκρηκλης... γμ το πτυχίο που πολυ αμφιβάλλω αν έχεις πάρει.
κι αμα τοχες πάρει, στραβωμάρα βλαμένη που δεν τιμάς την γλώσσα σου, διότι δεν είσαι και παιδούλα... μια ηλικία κατα πάν' την έχεις. Τις κοτσίδες θα σου κόψω που η μονη έννοια ειναι ποιός θα σας πηδήσει..... αντε και φόρτωσα, που θα διδάξεις αγράμματη το δικο μου το παιδί.. άντε το ανήψι, άντε το γειτονάκι.

Ελα που δικαιώνομαι λοιπόν. κι ας καίγονται και τα χλωρά... Τι ναι τούτο..?
Ειναι εξυπνάδα? ειναι βλακεία? Εχεις πτυχία και γράφεις οπως τα 15 χρονα που τα κυνηγάμε κιόλας.... !!!! και το παινεύεσαι γιατί? για να μας πεις και με πόσο πήρε το πτυχίο, ή με τι σειρά μπήκες?

Αχρηστα όντα που θέλετε να λέγετε και φιλολόγοι.... οπως το γράφω.

την απεργία δεν θα την πιάσω στο στόμα μου προς ώρας... δεν διάβασα... να δω τι παίζει. 

10 σχόλια:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.