Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013

ποιά ?

Αυτό το "που πας ρε Καραμητρο" τόχουμε δει πολλαι φοραί. Πανηλλειμενα που λενε. Και τοχουμε πει άλλαι τόσαι. Αλλα ο καραμήτρος, ακούει? δεν ακούει.

Προ πολλών ετών, ενεφανίσθη στην παρέα και δεν θυμάμαι απο πούθε, νέα ψηλη μελαχροινή, ολίγον μανουλομάνουλη. Μάλλον φιληνάδα καποιανού ήταν, μην του πιάσω το τσιλούφι να του πω εγώ. Τος παν, ενεφανίσθη. Με την καλλιγραμμικότητα της, με τα ακριβά της τούτα κι εκεινα, με τα ωραία φορέματά της με τα πάντα της. Και δως του δω και κει κουνήματα. Ναι ήταν φιληνάδα καποιανού. Που εμενε? δεν σας λεω, δεν σας λέω. Πλατεία Αγίου Αντωνίου, βοήθειά μας *ηταν ξανθός ο αη αντώνης? ξες?* πιο πέρα.. Κοκκινο πανί για μενα, δεν μίλαγα δεν λαλαγα. Ανοιγε ο στόμας της και τι εβγαζε, δεν μπορώ να περιγράψω. Υπάλληλος Τραπεζικιά θαρρώ, με γελά η μνήμη. Ναι. Σε κατάστημα στο Παγκράτι. 

Είδε ωραίον αυτοκίνητο, είδε ψηλόν και ευάερο νεαρον, αλλα πέταγε μαρούλια μάτια μου. Τι να την κάνω? Εκανε παρτούζαι. Εμεις τότε στα 30 αυτή στα 22, δεν την προλάβαινες. Ολο ζήταγε...Είχε και μια φιληνάδα. Ερχονταν και μόστραραν εαυτούς στους πλουσιους νέοι μας.

Εγώ δεν πήγαινα. Μάθαινα απο αλλού τα μαντάτα.

Κι εκει που πήγε να τυλιξει εναν δικό μας, με οδηγίες της μητρός και η μήτηρ ενεφανίζετο στο σπίτι με... με... νεγκλιζέ εμπρος στον νέο (χωρισμένη η μητέρα), τρώει μια μετάθεση στο αλα καλα κούμπα και την χάνουμε. 


Δάκτυλος της μητρός του φίλου μας, που την είδε μια και δεν την συμπάθησε.. χι χι χι σαν τις 7 πεθερές. εεε, η μανα τ' αγοριού.. ξες.

και γλυτώσαμαν.. η άλλη, δεν θυμαμαι τι απόγινε. την επιπτε στον μέλλοντα άνδρα της αδελφης μου, αλλα αυτός αλλού κοιταγε.


Τι να πεις. Καλες συνοικίες, βοστρ Ποτάμι απο κάτω.... αυτά ειναι... !!!

9 σχόλια:

 1. Σόδομα και Γόμορα!!!:))) http://www.youtube.com/watch?v=ZMT-XJEPq3E

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τέτοια μάνα θα γίνω σίγουρα!!! εδω διώχνω από τώρα τα νηπιοκόριτσα που γλυκοκοιτάνε τα αθώαααα αγοράκια μου!χαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Α, μόλις διάβασα περί... ποταμού κατάλαβα η ξανθιά (που δεν είμαι) !!!
  Μια φράση... ξεκλείδωσε όλο το σκηνικό!!! :)))))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. εεε, κανε κανε παρέα μαζί μας, χαλάσατε κι εσείς οι σκουρομάλλες !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κι όμως, είχα ξανθά γονίδια... απλώς επεκράτησαν τα σκούρα!!!
   Βρε, λες...;;;;; :)))))

   Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.