Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013

Του αγοριοουυυυυυυυυυ

Του αγοριού απέναντιιιιι, πείτε του πως το θέεεελωωωωωωωωωωω!
Ασε μην κουράζεσαι θα του το πω εγώ. οκ, μπορείς να κοιτάς που θα του το λέω. Τραγουδιστά ναι!!! 

Αλλάαααα τον δικηγόρο, μπορείς να τον μπατσίσεις. Σου επιτρέπω και το θέλω πολύ. Μπορείς να του χώσεις μια μπούφλα, σε παρακαλώ εκ μέρους μου. Θα ειμαι υπόχρεη.

Δεν ξέρω αν φόραγε κουστούμι και γραβάτα, την ώρα της δίκης. Και τι χρώμα ήταν. Θεωρώ εμετί. Διότι μόνο αυτό φορά. 

Πες του λοιπόν, πως όταν αγορεύουν, εχουν αποδείξεις με ονόματα και ημερομηνίες, και στο κορμάκι σου θα κδξφλσκεεε, Δάντης και ξερό ψωμί, άλλο λέγαμε. Ναι. Δίχως πειστήρια, το δικαστήριο, δεν έχει αποδείξεις να δικάσει τίποτα. Ασε που....Φαίνεται ότι δεν έχει πάρει το πτυχίο του δικηγόρου, απο την Νομική. Αντε απο την Ξάνθη. Εχει πάρει πτυχίο, απο το χαμαιτυπείο και υπερασπίζεται στο Λαϊκό Δικαστήριο του δρόμου.


Μαζεύει ρίπους δω κι εκεί. Για ενσήματα. Και χειροκροτήματα.
Εχει και μερικούς ακομη παρατρεχάμενους, ξέρεις, αυτούς που κολλάνε ένσημα μόνο και τρέχουν για τα χαρτόσημα, κάνουν και καμμιά αρχειοθέτηση, του κρατάνε και την τσάντα. 

Οοοοοολοι αυτοί, τον κοιτάνε στα μάτια, τον υπακούνε και στέκονται δίπλα του με ψέμματα και δόλιους τρόπους. Ασε το γλύψ, μήπως τους πετάξει κανα κοκκαλάκι. 

Δώσε λοιπόν τρία μπάτσα να γυρίσει ο μάτις ανάποδα. Δώσε μάστορα. Φέρε και εναν δικηγόρο. Πραγματικό, Τακηηηηηηηηηηη, ελα παιδί μου.. ελα... 
Τηλεφώνησε και στο δικαστήριο και πες πως σήμερα ο αγράμματος δικολάβος μας, δεν θα πάει. Οπως δεν πήγε κι εχθές. Εχει αλλού εργασία.

Παραδίδει μαθήματα βλακείας και μαζεύει εύσημα για το βιβλίο ενσήμων.

Θέλεις να μου πεις. τι κάνεις εδω? Ακόμα εδώ είσαι? Εχει Λαική απογευματινή σήμερις... άμε.


4 σχόλια:

 1. συγγνώμη που γελώ (δεν είμαι και σίγουρος ότι θα έπρεπε) με το γελοίο του πράγματος, η Κάρμεν μια χαρά, ο δικηγόρος πάλι άστα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητέ μου Blueprints, να γελάς, κάνει τους άλλους να ανησυχούν!
  Ο δικολάβος..... καλό θα ήτο να μπατσιστεί!!!
  ερχομαι να σου πω και κάτι άλλο. ακολούθα με!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανέκδοτον:-Η νεόπλουτη κυρία παρακολουθεί στο Ηρωδειο συναυλία κλασικής μουσικής(τρομάρα της!:) και όταν ακουει το ανωτερω άσμα,αναφωνεί,"αχ,καλέ,το Αζαξ Ούλτρα"!!!:)))

  Τη θυμάσαι τη διαφήμιση,ε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.